Ledig stilling

Ledige stillinger

AOG Bygg AS er en allsidig leverandør av tjenester innenfor byggfag. Vi er deleid av Allier gruppen som inneholder firma som Anders O. Grevstad AS, Kaliber AS, Sotra Rør & Sanitær AS, Unik AS, Tevas AS, Teknikon AS, Rørhab Bergen AS, Bad.no AS, Monsen Elektro AS med total ca omsetning på ca 470 mill . Totalt med selskaper som Allier gruppen har eierinteresser i, ligger omsetningen på ca 700 mill.

AOG Bygg har ca 27 medarbeidere. Vi er i en positiv utvikling og holder på å bygge et solid firma med god kompetanse og arbeidsmiljø.
Vi holder til i lokaler sentralt på Minde. Allier gruppen og AOG Bygg as skal flytte i eget bygg på Midtun, som er under oppføring. Dette vil skje i løpet av 2017.

Vi søker folk

Er du en ekstremt god håndverker, har god arbeidsmoral og samarbeidsevne, snakker norsk og  har sans for en god finish? Vil du jobbe i team med oss og få gode kolleger med godt verktøy? Oppdragene vokser og vi trenger fagfolk innen tømmer-, mur/ flisefaget samt maskinkjører/grunnarbeid.

Vi skal i gang med over 569 stk leiligheter i Smiberget Borettslag og det er stor etterspørsel om våre tjenester innen rørbrudd/ drenering.

Videre er det økt etterspørsel på våre murere og tømrere.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kåre Drangevåg tlf 952 25 603 / kare.drangevag@aogbygg.no.

Adresse: Conrad Mohrsvei 15, 5072 Bergen.

Allsidig murer med norsk fagbrev

Vi har bruk for deg som er en dyktig fagmann med norsk fagbrev, som liker kvalitet, har godt humør og har interesse for murerfagets allsidige oppgaver.

Du liker kundekontakt og har lyst til å jobbe i faget.

Send oss en søknad og bli med å dra lasset sammen med oss andre i AOG Bygg AS.
Fastlønn og bilordning følger med !

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kåre Drangevåg tlf 952 25 603 / kare.drangevag@aogbygg.no.

Adresse: Conrad Mohrsvei 15, 5072 Bergen.

Søknadsfrist: Snarest!

Maskinkjører/Grunnarbeider

Vi søker person med fagbrev og min. ca 5 års erfaring .

Vi søker en person med pågangsmot, riktig innstilling og evnen til å jobbe med kabler/rør i grunn på en skånsom måte, innehar stor arbeidskapasitet og erfaring med mindre entreprenørarbeid.

Allier gruppen inneholder flere rørleggerbedrifter og en ønsker å tilby disse og andre kunder med tjenester innen rørledningsbrudd, mindre entreprenørarbeid som utføring av drenering og fuktproblematikk i bygg.

Videre utføre entreprenørservice for større anleggsplasser som rivning, kjerneboringer, betongsaging med hurtige oppstarter med høg service nivå.

Noe for deg , kontakt daglig leder Kåre Drangevåg , 95225603 eller e-post kare.drangevag@aogbygg.no eller prosjektleder for entreprenør avdelingen Sondre Drangevåg på tlf : 410 11 409 og sondre.drangevag@aogbygg.no

Søknads frist : Snarest

Søker tømrer som liker utfordringer

Vi har bruk for deg som er en dyktig fagmann som har, eller har planer om å ta mesterbrev, liker kvalitet, godt humør og har lederegenskaper. Du liker kundekontakt og har lyst til å utvikle deg !

Vår tanke er at du kan følge opp jobber, kalkulere mindre oppdrag, ha ansvar og daglig oppfølging for en del mindre prosjekt, og dra lasset sammen med oss andre i AOG Bygg AS.

Fastlønn og bilordning følger med !

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kåre Drangevåg tlf 952 25 603 / kare.drangevag@aogbygg.no.

Adresse: Conrad Mohrsvei 15, 5072 Bergen.

Søknadsfrist snarest !

Entreprenør søkes

Vi søker person med fagbrev og min. ca 5 års erfaring inne Grunnarbeider /Entreprenør.

Ønsker du utvikling innen Entreprenørbransjen?

Vi søker en person med pågangsmot, stor arbeidskapasitet og erfaring med mindre entreprenørarbeid.

AOG gruppen inneholder flere rørleggerbedrifter og en ønsker å tilby disse og andre kunder med tjenester innen  vannrørledningsbrudd, mindre entreprenørarbeid som utføring av drenering og fuktproblematikk i bygg.

Videre utføre entreprenørservice for større anleggsplasser som riving, kjerneboringer , betongsaging med hurtige oppstarter med høg service nivå .

Person skal lede en avdeling med 2-3 mann på entreprenørsiden, og ha kundekontakt , foreta prising og utføring/oppfølging av egne jobber.

Leder må påregne å gå foran med et godt eksempel og vi vektlegger personlige egenskaper som ivaretar ansatte og kunder på en god måte.

Noe for deg , kontakt daglig leder Kåre Drangevåg , 95225603 eller e-post kare.drangevag@aogbygg.no

Felles krav for alle stillingene er :

Vi i Allier gruppen har som mål at vi skal være rause, tydelige, pålitelige, kreative og handlekraftige , så her må du kjenne deg igjen!