Ledig stilling

Ledige stillinger

AOG Bygg AS er en allsidig leverandør av tjenester innenfor byggfag. Vi er en del av Allier Gruppen. Konsernet består av selskapene Anders O. Grevstad AS, Kaliber AS, Sotra Rør AS, Unik VVS AS, Tevas AS, Teknikon, Rørhab Bergen AS, Bad.no AS og Monsen Elektro AS, som prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder infrastruktur og bygg for offentlig og privat virksomhet. Samlet omsetning er ca. 600 mill og 330 ansatte. 

I AOG Bygg er vi ca 35 medarbeidere. Vi er i en positiv utvikling og holder på å bygge et solid firma med god kompetanse og godt arbeidsmiljø.
Vi holder til i nye lokaler sentralt på Nesttun, i Allierbygget med adresse Midtunhaugen 13a. 

Her er gode kontor,  gode lager fasiliteter, samt eget trenings lokaler med utstyr for alle medarbeiderne i konsernet. 

Vi søker håndtverkere!

Er du en ekstremt god håndverker, har god arbeidsmoral og samarbeidsevne, snakker norsk og  har sans for en god finish? Vil du jobbe i team med oss og få gode kolleger med godt verktøy? Oppdragene vokser og vi trenger fagfolk innen tømmer-, mur/ flisefaget samt maskinkjører/grunnarbeid.

Vi skal i gang med over 569 stk bad i leiligheter i Smiberget Borettslag og Lyngfaret Borettslag skal påbegynnes i tidlig 2019  og det er stor etterspørsel om våre tjenester.

Videre er det økt etterspørsel på våre murere og tømrere.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kåre Drangevåg tlf 952 25 603 / kare.drangevag@aogbygg.no.

Adresse: Midtunhaugen 13 A , 5224 BERGEN.

Allsidig murer med norsk fagbrev

Vi har bruk for deg som er en dyktig fagperson med norsk fagbrev, som liker kvalitet, har godt humør og har interesse for murerfagets allsidige oppgaver.

Har du erfaring med kjerneboring og branntettingsoppgaver er det å foretrekke, men opplæring kan gies.

Du liker kundekontakt og har lyst til å jobbe i faget.

Send oss en søknad og bli med å dra lasset sammen med oss andre i AOG Bygg AS.

Fastlønn og bilordning følger med !

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kåre Drangevåg tlf 952 25 603 / kare.drangevag@aogbygg.no.

Adresse:, Midtunhaugen 13 A 5224 NESTTUN

Søknadsfrist: Snarest!

Maskinkjører/Grunnarbeider

Vi søker person med fagbrev og min. ca 5 års erfaring .

Vi søker en person med pågangsmot, riktig innstilling og evnen til å jobbe med kabler/rør i grunn på en skånsom måte, innehar stor arbeidskapasitet og erfaring med mindre entreprenørarbeid.

Allier gruppen inneholder flere rørleggerbedrifter og AOG Bygg as tilbyr med tjenester innen rørledningsbrudd, mindre entreprenørarbeid som utføring av drenering og fuktproblematikk i bygg.

Videre utføre entreprenørservice for større anleggsplasser som rivning, kjerneboringer, betongsaging med hurtige oppstarter med høg service nivå.

Noe for deg , kontakt daglig leder Kåre Drangevåg , 95225603 eller e-post kare.drangevag@aogbygg.no eller prosjektleder for entreprenør avdelingen Sondre Drangevåg på tlf : 410 11 409 og sondre.drangevag@aogbygg.no

Søknads frist : Snarest

Søker tømrer som liker utfordringer

Vi har bruk for deg som er en dyktig fagmann som har, eller har planer om å ta mesterbrev, liker kvalitet, godt humør og har lederegenskaper. Du liker kundekontakt og har lyst til å utvikle deg !

Vår tanke er at du kan følge opp jobber, kalkulere mindre oppdrag, ha ansvar og daglig oppfølging for en del mindre prosjekt, og dra lasset sammen med oss andre i AOG Bygg AS.

Spørsmål om stillingen kan rettes til Kåre Drangevåg tlf 952 25 603 / kare.drangevag@aogbygg.no.

Adresse: Midtunhaugen 13 A 5224 NESTTUN

Felles krav for alle stillingene er :

Leder må påregne å gå foran med et godt eksempel og vi vektlegger personlige egenskaper som ivaretar ansatte og kunder på en god måte.

AOG Bygg har en forventning at ansatte identifiserer seg med bedriften og er en pådriver for godt arbeidsmiljø, samhandling og effektiv drift av oppdragene.

Vi i Allier gruppen har som mål at vi skal være rause, tydelige, pålitelige, kreative og handlekraftige , så her må du kjenne deg igjen !