Om AOG Bygg AS – Tømrer i Bergen og omegn

AOG Bygg AS – Din håndverker i Bergen

AOG Bygg AS ble etablert i 1993, og har i dag 35 medarbeidere innenfor tømrer, murer, betongsaging og kjerneboring, samt graving for drenering/rørbrudd.

Oppgavene er forskjellige og vi har ansatte med lang og variert erfaring. Vi har lager og kontorer sentralt på Midtunhaugen 13a.

Har du arbeider du skal ha utført, ta kontakt med oss og vi leverer løsninger og utførelse du kan være trygg på!

Vi samarbeider med Anders O. Grevstad på rørleggersiden – et av byens mest erfarne rørleggerfirma.  Baderomsinteriør/innredning håndteres av Unik. Du finner Unik butikken i Laguneparken.

Vi er en del av «Team Smiberget Borettslag 569 bad »,  som er store rørfornyings-prosjekter med nye bad som en del av entreprisen. Dette arbeidet foregår fra høst 2/10- 2017 og siste leilighet tilbakeleveres fredag 21/2-2020 kl. 15:00.

Det er en fantastisk lagånd og et samarbeid som Anders O. Grevstad AS har samlet på disse store rehabiliteringsentreprisene for BOB.

Vi har i februar 2017 ferdigstilt i overkant av 1000 stk bad i tidsrommet 2013-2017 i Prestestien, Tjernet og Natland Borettslag. Arbeidet er utført sammen med søsterselskap i Allier Gruppen og har fått anerkjennelse for både på fremdrift og kvalitet.

Vi har mange serviceoppdrag innenfor tømrer, murer, betongsaging og kjerneboring, samt graving for drenering/rørbrudd for bedrifter og private med hurtig oppstart/avslutning.

Kompetanse

  • Mesterbrev og fagbrev
  • Våtromsertifikat
  • Fagbrev tømrer/murer
  • Våtromsertifikater utførelse /planlegging

Ansvarsrett_logo_sort_liten web2_Godkjent Vatromsbedrift byggmester_ub

Tjernet Boretslag (4)

Sentral Godkjenning for ansvarsrett

AOG Bygg AS har sentral godkjenning for ansvarsrett på følgende områder:

Funksjon Fagområde Tiltaksklasse
Utførende Riving og miljøsanering 1
Prosjekterende Arkitektur 1
Ansvarlig søker (for alle typer tiltak) 1
Utførende Tømrerarbeid og montering av trekonstruksjoner 2
Utførende Overordnet ansvar for utførelse (bygning, anlegg eller konstruksjon, tekniske installasjoner) 2

Allier Gruppen

AOG Bygg AS er en del av Allier Gruppen og via denne har vi tilgang til alle faggrupper; rørlegger, rørrehabilitering/rørspyling , ventilasjon, sprinkel samt elektriker. Allier Gruppen prosjekterer, leverer, installerer, drifter og vedlikeholder infrastruktur og bygg for offentlig og privat virksomhet. Konsernet består i dag av 11 selskap.

Har du spørsmål?

Enten du trenger byggesøknad,  flislegger, murer, entreprenør eller tømrer i Bergen, kontakt oss gjerne dersom du har spørsmål. Vi kan tilby deg byggesøknad og tegninger samt et uforpliktende prisoverslag, og hjelper deg videre i byggeprosessen.