Påbygg og tilbygg i Bergen

En utvidelse av eksisterende bolig eller hytte, kan være kjærkommen for mange. De ekstra kvadratmeterne kan bety mye spesielt når plassen er liten fra før, noe den ofte er for eksempel på hytten. Tilbygget kan bli bedre boltreplass i stuen, ekstra soverom med flere sengeplasser, eller kanskje mor ønsker bedre vilkår på kjøkkenet.

Dersom du eier et hus som er for lite, og du har dårlig plass, eller du bare ønsker mer kvadratmeter å gå på, kontakt oss! Vi kan hjelpe deg med oppføring av tilbygg i Bergen og omegn som vil gi deg bedre plass. Vi hjelper gjerne også i planleggingsfasen for å få best mulig utnyttelse av utvidelsen.

Ombygging

Er du misfornøyd med romfordelingen eller planløsningen i ditt hus? Er det et eldre hus som kanskje ikke ble bygget for de behovene du sitter med i dag, og du ønsker en mer effektiv planløsning?

Kanskje du ønsker å bygge om tomannsboligen du eier til enebolig, eller vil fjerne noen vegger for å få større stue? AOG Bygg AS tar gjerne denne jobben. Vi tilbyr deg ombygging til avtalt tid, og kan garantere for god kvalitet. Spør oss gjerne dersom du ønsker forslag og tips til hvordan dette kan utføres.

Lover og forskrifter

All bygging og endring av eksisterende byggmasse, både innvendig og utvendig, og alt nytt i forbindelse med for eksempel tilbygg, er underlagt strenger regler og krav. AOG Bygg AS er oppdatert på de til enhver tid gjeldende lover. Du kan også selv lese mer om noe av dette på Lovdata.

AOG Bygg AS bygger tilbygg i Bergen

Top