AOG Bygg AS utfører oppussing og rehabilitering i Bergen og nærliggende kommuner. Rehabilitering innebærer ofte skifte av gamle vinduer, dører, gulv og kledning. Ved å foreta en enkel befaring, kan vi hjelpe deg å fastslå hvilke deler som eventuelt må skiftes ut.

Legging av gulv

AOG Bygg AS utfører maling, pussing og nylegging av gulv, og har lang erfaring innen dette. Du kan kjøpe gulv gjennom oss, eller skaffe dette til veie selv, det er opp til deg.

Utskiftning av vinduer

AOG Bygg AS skifter punkterte og knuste ruter, rimelig og effektivt. Utskifting av vinduer kan også være en effektiv måte å spare energi, dermed strøm og penger. Store vindusflater med vinduer som har dårlige isolerende evne, fører til mye varmetap.

Utskiftning av dører

Ved å bytte gamle dører ut med nye dører, vil man få en verdiøkning på boligen. Vi monterer alle typer dører, blant annet ytterdører, terrassedører, branndører og lyddører.

Utskiftning av kledning

Vi skifter utvendig kledning for deg, og setter her utførelse høyt, slik at resultatet blir optimalt. Dersom man skifter kledning vinterstid, bør man kjøpe ferdig malt eller impregnert kledning. Monterer man ubehandlet kledning og ikke har anledning til å male kledningen med en gang, kan kledningen bli skadet når vann trekker inn i treverket. Vi monterer kledningen til avtalt tid og pris, raskt og effektivt.

Utskiftning av Tak

Uten et tett tak vil huset bli ødelagt relativt fort. Det vil oppstå lekkasjer som fører til råteskader, og alt skadet materiell må skiftes ut. Dette er dyrt, og dekkes ikke av vanlig innboforsikring. Kontakt oss, og vi legger nytt tak før dette problemet oppstår. Dersom du vet at taket på ditt hus er svært gammelt og modent for utskiftning, bør du skifte det før det oppstår lekkasje.

Gratis Befaring for rehabilitering i Bergen

Har du behov for å få utført oppussing eller en skikkelig rehabilitering i Bergen eller en av de nærliggende kommunene, ta kontakt med oss for en gratis og uforpliktende befaring.

Fukt

Det er i dag press på boligmarkedet og det blir stadig tatt i bruk arealer i huset som ikke tidligere var brukt til beboelse. Dette resulterer at ved rehabilitering må utføre dette på en måte som tar hensyn til dette. Feil bruk av materialer og liten erfaring med dette, koster mange penger. I tillegg kan de gå ut over helsen.

Kontakt oss med over 30 års erfaring med slike arbeider.

Top