Trenger du oppussing av bad i Bergen? Er badet ditt gammelt og utdatert? Har det skader i fliser, eller vannskader under flis og membran? Uansett årsak for at du ønsker en oppussing av badet, er det viktig å gjøre deg klare meninger om hva du ønsker. Hvordan skal finishen være? Hvilke fliser og størrelser? Ny innredning, evt. hva?

Når du skal velge samarbeidspartner for oppussing av bad, hvorfor ikke velge de med mest erfaring?

Spar penger, men ikke på alt

Et bad er ofte dyrt å pusse opp, men mye penger kan spares ved riktig planlegging og litt forberedende arbeid av deg selv. Det du derimot ikke må spare på ved utføre selv, er alt av teknisk som for eksempel elektrisk og VVS, og selvfølgelig membran og flising. Dersom noe skulle gå gale i etterkant, kan du få store problemer med forsikringsselskapene dersom de finner ut at det ikke har vært godkjente håndverkere inne og utført slike kritiske oppgaver.

Vi har lang erfaring med bad

Vi har  ferdigstilt i overkant av 1000 stk bad i tidsrommet 2013-2017 i Prestestien , Tjernet og Natland Borettslag. Videre har vi mange oppdrag for året med bad for private bad og har fått anerkjennelse for både på fremdrift og kvalitet.

AOG Bygg AS utfører all arbeid i våtrom etter byggebransjens våtromsnorm, BVN, som riktignok er en frivillig bransjenorm, men som er godt utprøvd når det gjelder løsninger og retningslinjer for bad og våtrom. Les gjerne mer om BVN her.

AOG Bygg AS hjelper deg gjerne med planlegging og flisevalg, og tar ansvaret for hele prosjektet. Vi holder kontakten med elektrikere og rørleggere, og kan på den måten sørge for en effektiv og korrekt arbeidsflyt, som til slutt vil komme deg som kunde til gode i form av ferdigstillelse til avtalt tid.

Befaring og tilbud

Dersom du har behov for renovering og oppussing av bad i Bergen eller i nærliggende kommuner, ønsker AOG Bygg AS gjerne å ta jobben for deg. Kontakt oss for en gratis og uforpliktende befaring.

Dersom du ønsker referanser, gir vi deg gladelig dette.

Dokumentert bad

Bestill et dokumentert bad , slik at du er trygg på å få en verdiøkning på din bolig.

Ved senere takst/boligrapport som blir innført 01.01.15 vil du tape tusenvis med kroner og du velger feil med oppussing av bad. Vi dokumenterer alle prosesser som en utfører på våre oppdrag.

bad(2)

bad(3)

Top